Hei!

Velkommen til Solfrid Cristinas rosehave, hvor du finner både bilder fra hagen min, det jeg kommer på av gode hagetips og oversikt over foredrag jeg holder. Det er hyggelig å være med å spre litt hageglede og kanskje bidra til å få folk til å plante litt mer sjeldne, duftende roser og litt mer uvanlige tulipaner og andre løk enn de ellers ville gjort.

Jeg har dyrket roser og tulipaner siden år 2000, holdt foredrag siden 2003, jeg har vært leder for Oslo og omegn roseforening, vunnet mange priser for rosene mine, vært på Grønn glede og Budstikka-TV med tulipanene mine og på Budstikka-TV med rosene mine samt vært i et utall aviser og blader med hagen min. Jeg har også skrevet flere artikler om roser og tulipaner og bidratt med bilder til aviser og blader. Jeg lager rosegele slik at man kan bevare smaken og duften av roser hele året gjennom.

Så hyggelig at du kom innom siden min! 🙂

Solfrid Cristina og hagen

Solfrid Cristina og hagen

Nyeste kommentarer

20.09 | 06:03

Hei jeg vil gjerne kjøpe et glass med rosegele med contreau og et med vanlig rosegele. Når og hvor kan jeg hente og betale?

19.11 | 12:49

Dun søster Marit tipset meg, og jeg vil gjerne kjøpe 10 store glass til kr. 750.- Kommer gjerne innom og henter, Stabekk er bare en liten søndagstur unna! Du bestemmer hva du synes jeg bør ha.

04.11 | 20:29

Hei! Så hyggelig! Det holder med denne meldingen 😊

Vil du komme innom og hente dem her på Stabekk eller vil du jeg skal ta dem med til Oslo S så du tar det i mot der?

04.11 | 20:06

Hei, Jeg skulle gjerne bestilt 6 store glass alle typer rosegele.
Hvordan gjør jeg det?

Del denne siden